flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ректор Національної школи суддів України Оніщук М.В. висловив повагу та подякував голові Харківського районного суду Харківської області Бобко Т.В., заступнику голови Харківського районного суду Харківської області Назаренко О.В. (судді-наставнику), а так

11 липня 2019, 16:39

Ректор Національної школи суддів України Оніщук М.В. висловив повагу та подякував голові Харківського районного суду Харківської області Бобко Т.В., заступнику голови Харківського районного суду Харківської області Назаренко О.В. (судді-наставнику), а також колективу Харківського районного суду Харківської області, за сприяння Національній школі суддів України у проведенні стажування слухачів Кот Т.В. та Пасечнік О.В. під час 9-ти місячної спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді, яка завершилась наприкінці травня 2019 року.
В листі Національної школи суддів України від 21.06.2019 зазначено, що завдяки спільним зусиллям, майбутні судді досягли значних успіхів в оволодінні знаннями, уміннями та навичками, зокрема навчились: досліджувати та оцінювати докази, усебічно з’ясовувати обставини справи, формулювати і мотивувати рішення, взаємодіяти в команді та усвідомлювати роль кожного працівника суду у формуванні довіри людей до судової влади.
Ректором Національної школи суддів України Оніщуком М.В. також відзначено, що слухачі школи під час підсумкового анкетування відзначили ввічливість, тактовність та уважність працівників суду, високо оцінили глибокі знання, професіоналізм і бажання суддів-наставників ділитися своїми знаннями та досвідом.