flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Харківському районному суді Харківської області проходять стажування кандидати на посаду суддів

23 жовтня 2018, 10:25

23 жовтня 2018 року у Харківському районному суді Харківської області відбулися урочисті збори за участю голови Харківського районного суду Харківської області Бобко Татяни Валеріївни, заступника голови  Назаренка Олега Володимировича (суддя–наставник), кандидатів на посаду судді і колективу Харківського районного суду Харківської області.

Назаренко Олег Володимирович (суддя-наставник) привітав кандидатів на посаду судді, зупинився на загальних питаннях Положення про стажування та наставництво (коучинг) кандидатів на посаду судді та повідомив про порядок проходження стажування в місцевих судах.

Зазначені кандидати на посаду суддів проходитимуть стажування з 23 жовтня по 21 листопада в Харківському районному суді Харківської області.

Вказані кандидати були направлені до Харківського районного суду Харківської області  із Національної школи суддів України на підставі наказу директора Харківського регіонального відділення Національної школи суддів України «Про розподіл та направлення на посаду судді на стажування місцевих загальних суддів» від 16.10.2018 № 43-сп.

Спеціальна підготовка кандидатів на посаду суддів проходитиме відповідно до Положення про стажування та наставництво (коучинг) кандидатів на посаду суддів, затвердженого наказом ректора Національної школи суддів України від 02.08.2018 № 44.

Під час стажування слухачі ознайомляться з роботою апарату Харківського районного суду Харківської області, організацією документообігу та внесення судових рішень до Єдиного державного реєстру судових рішень, візьмуть участь у судових засіданнях. Теоретичні знання та поглиблене знайомство з роботою суду допоможуть слухачам розвинути практичні навички написання проектів процесуальних документів у цивільному судочинстві.