flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги громадян!

06 квітня 2023, 14:25

Команда ДП "ЦСС" реалізувала доступ до ЄДРЮО та фізичних осіб підприємців

Команда ДП "ЦСС" реалізувала доступ до ЄДРЮО та фізичних осіб підприємців - про це повідомив директор державного підприємства "Центр судових сервісів", яке належить до сфери управління ДСА України Андрій Слюсаренко. На сайті ДП "ЦСС" зазначено:

Шановні користувачі Електронного суду!

Як і анонсували минулого тижня, командою ДП "ЦСС" було реалізовано доступ до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб підприємців у кабінеті судді електронного суду. Функціонал вже наявний.   

Далі працюємо над доступом до Єдиного державного реєстру прав на нерухоме майно.

Нагадуємо, що з технічних питань по роботі сервісів ЕСІТС треба звертатися до технічної підтримки:

номер: +38-044-492-70-10

ТГ чат бот: https://t.me/vkz_court_bot

Пошта: inbox@vkz.court.gov.ua  

У зв’язку із вищевикладеним, з метою ідентифікації учасників судового процесу та формуванням запиту до Єдиного державного демографічного реєстру, пропонуємо в процесуальних документах, які подаються до Харківського районного суду Харківської області, вказувати повністю прізвище, ім’я, по батькові, дату народження, РНОКПП, серію та номер паспорту, адресу реєстрації і номер УНЗР.

*УНЗР – номер, який присвоюється при оформленні одного із біометричних документів, чи то ID-карта, чи то паспорт громадянина України для виїзду за кордон. Всі ці перелічені реквізити є обов’язковими для створення запиту в Єдиному державному демографічному реєстрі.